Din lokala partner

Vi drivs av att underlätta vardagen för våra kunder genom försäljning, eftermarknad och service av lantbruks- och entreprenadmaskiner. Vår största styrka är att vi bryr oss om våra kunder och håller en hög servicenivå. Vi har en egen verkstad i Valdemarsvik och två servicebilar för att kunna rycka ut snabbt i hela Östergötland. 

Jag förstår kundernas vardag och problematik

Jag började arbeta på Bepart 2015 och fick köpa bolaget ett år senare. Att få gå bredvid den tidigare ägaren och få ta del av hans erfarenheter var den bästa skolan. När jag tog över bolaget satt jag ensam på ett inhyrt kontor, idag har vi vuxit till tre medarbetare och vi har en egen verkstad.

Under min uppväxt på en mjölkgård växte kärleken till lantbruk, djur och maskiner. Det har gett mig en förståelse för kundernas vardag och problematik. Målet är att ha roligt och leverera med kvalitet och omsorg. 

/Cecilia Schultz

Service och reparationer

Vi har en verkstad om 600 kvm i Valdemarsvik där våra mekaniker Lukas och Harald utför service och reparationer på lantbruks- och entreprenadmaskiner. De har även möjlighet att komma ut och hjälpa dig snabbt på plats. 

Boka en personlig visning av maskinerna

Välkommen att kontakta Cecilia